Geen categorie

De juiste schoenen voor de juiste gelegenheid 

Schoenen, wij vrouwen kunnen er niet genoeg van hebben. De een loopt het liefst de hele dag op sneakers, de ander vindt het leuk om af te wisselen tussen hakken en sneakers. Maar welke schoen past nou bij de juiste gelegenheid? Dat kan soms nog best lastig zijn. Lees verder om erachter te komen welke schoenen het best passen bij een bepaalde gelegenheid.

Vrije tijd

In je vrije tijd heb je de meeste keuze in schoenen om aan te doen. Als je de deur niet uitgaat maakt het eigenlijk niet uit wat je aanhebt. Toch dragen veel mensen in hun vrije tijd het liefst een paar sneakers zoals adidas sneakers. Het zit comfortabel en staat vaak overal wel leuk bij. Verder worden er in de vrije tijd ook vaak slippers en sandalen gedragen. Uiteraard wel in de warme periodes. Hier stap je makkelijk in en trap je ook makkelijk uit. Geen gedoe met veters en ritsen.

Naar werk

Het ligt er natuurlijk aan wat je werk is en of er aan bepaalde kledingeisen gehouden moet worden. Toch wordt er vaak gekozen voor een simpele en nette schoen. Want je bent ten slotte op je werk. Ook zijn een paar pumps populair op de werkvloer. Dit heeft een zakelijke uitstraling en met een paar goede pumps zit je eigenlijk altijd wel goed. Het is ook mogelijk om sneakers te dragen naar werk. Heb je geen kledingeisen dan ben je wat vrijer in je keuze. Veel mensen dragen ook sneakers naar werk. Wat ook leuk is om te dragen naar werk zijn enkellaarsjes. Comfortabel als een sneaker en chique als een hak.

Uit eten

Ga je een avondje uit eten, dan is het natuurlijk leuk om uit te pakken en iets extra moeite voor je outfit te doen. Vaak denk je toch wat langer na over de outfit die je gaat dragen en de bijpassende schoenen die daarbij horen. Voor een chique avondje uit eten wordt vaak voor een mooi paar hakken gekozen. Het geeft een nette en chique uitstraling aan je outfit. Wel moet je er natuurlijk voor zorgen dat je enigszins op hakken kunt lopen ander wordt het een lastig verhaal.

Feestje

Voor een feestje mag je echt uitpakken, daar is tenslotte een feestje voor. Een feestje is de perfecte gelegenheid om je mooiste paar hakken uit de kast te pakken. Combineer dit met een mooie jurk. Hakken maken een outfit vrouwelijker, de lichaamsvormen komen er beter door uit en het maakt de vrouw een tikje sexyer. Mocht er veel gedanst worden op het feest, dan is het verstandig om een paar schoenen extra mee te nemen. Aan het eind van de avond kun je nogal zere voeten krijgen van het staan op hakken. Niets is dan fijner dan een comfortabel paar sneakers of sloffen.

Dus ga je de deur niet uit, kies dan voor een comfortabele sneaker, slippers of sandalen. Moet je werken kies dan tussen sneakers, pumps of enkellaarsjes. En ga je uit eten of heb je een feestje, pak dan je mooiste hakken uit de kast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *