Blog

De uitschuifbare schoenlepel: nog makkelijker dan een reguliere schoenlepel

Iedereen kent de reguliere schoenlepel wel. Het is een hulpmiddel waarmee je jouw schoenen op een gemakkelijke manier aan kan doen. Het hulpmiddel zorgt voor meer ruimte tussen de hak van je voet en de schoen. Hierdoor glijdt de voet veel soepeler in de schoen. Er is echter een manier om dit proces nog eenvoudiger te maken; namelijk met een lange uitschuifbare schoenlepel.

Wanneer heb je een schoenlepel nodig?

Iedereen heeft waarschijnlijk wel eens gebruik gemaakt van een schoenlepel. Ze zijn namelijk heel handig om in schoenen te komen die bijvoorbeeld strak zitten of uit een stroef materiaal bestaan. Het kan normaal lastig zijn om in dit soort schoenen te komen, vooral wanneer ze bijvoorbeeld geen rits hebben. Het kan bijvoorbeeld ook gebeuren dat je nieuwe schoenen hebt die nog niet ingelopen zijn waardoor je ze niet goed aankrijgt. Een lange schoenlepel kan je in al deze situaties helpen.

Het verschil van een uitschuifbare schoenlepel

Een uitschuifbare lange schoenlepel lijkt op het eerste gezicht op een normale schoenlepel, maar zoals de naam al zegt kan je deze ook uitschuiven. Hierdoor wordt hij een stuk langer waardoor het gebruik nog gemakkelijker is. De schoenlepel is dan ook te gebruiken wanneer je nog staat. Hierdoor hoef je niet te bukken of te gaan zitten als je jouw schoenen wilt aandoen. Dit is nog handiger en bespaart ook nog eens tijd

Voor wie is dit handig?

Bepaalde mensen kunnen misschien moeite hebben met het gebruiken van een standaard schoenlepel. Dit kunnen bijvoorbeeld oudere mensen zijn, die niet meer zo flexibel zijn. Of mensen met rugklachten of knieklachten die moeite hebben om voorover te bukken om hun schoenen aan te doen. Een uitschuifbare schoenlepel is dan vooral heel erg handig. Doordat hij 79 centimeter lang is, hoef je niet meer voorover te buigen of in een stoel te gaan zitten om schoenen aan te kunnen doen. Hierdoor hoef je geen ongemak meer te ervaren en wordt je dagelijkse leven net een stukje makkelijker.

Kwaliteit en materiaal

Doordat de schoenlepels uitschuifbaar zijn, is het belangrijk dat ze gemaakt worden van een stevig materiaal zodat ze niet snel zullen afbreken. Ze zijn daarom gemaakt van metaal. Door de goede kwaliteit zullen ze dus lang meegaan. Materialen zoals plastic zijn veel fragieler waardoor ze ook sneller af kunnen breken. Metaal is veel steviger waardoor je hem voor een lange tijd dagelijks kan gebruiken.

Nog meer voordelen

Een uitschuifbare schoenlepel klinkt dus eigenlijk op alle oppervlakken handiger dan een standaard versie. Het is vooral handig voor mensen die moeite hebben met het gebruik van een normale schoenlepel, maar ook alle andere mensen kunnen tijd en energie besparen met een uitschuifbare versie. Je kan de schoenlepel natuurlijk ook weer in elkaar schuiven waardoor hij ook makkelijk op te bergen is. Je hebt er dus geen last van wanneer je hem niet nodig hebt.

Zonder je schoenen te beschadigen

Wanneer je hard aan een schoen begint te trekken omdat je deze niet aankrijgt, kan je de schoen ook beschadigen. Met behulp van een (uitschuifbare) schoenlepel kan je dit voorkomen. Door de schoenlepel hoef je namelijk niet meer aan de schoen te trekken om hem aan te kunnen doen. Het helpt dus ook om de kwaliteit van je schoenen te waarborgen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *