Geen categorie

High heels zorgen ervoor dat je wat groter bent

High heels zorgen ervoor dat je wat groter bent

Wat een fantastische uitspraak en helemaal waar. Tenminste toch nog een  paar extra centimeters die je er bij kunt smokkelen. En als je dan high heels draagt voel jij je dan ook in heaven… Van top tot teen gehuld in een fantastische outfit met een paar mooi hakken die het af maken. Je benen worden er zo extra fijn door geaccentueerd.

Van het lente weer hebben we al een paar fijne dagen mogen genieten maar helaas is het nu weer iets frisser geworden. Zo jammer. Maar dan zijn wel deze mooie enkellaarsjes helemaal perfect. Zelfs onder  een rokje heb je tenminste wel nog even warme voeten. Maar ook onder een mooie jeans of in combinatie met een skinny jeans staan ze perfect. Op die manier kunnen we nog iets langer genieten van onze mooie enkellaarsjes.

Nou moet je natuurlijk wel het één en ander over hebben om de hele dag op fabulaous heels te lopen. Al gaat het de een beter af dan de ander. En sommige kunnen er zelfs nooit zonder. Maar het is niet voor iedereen weggelegd. Maar als je het rustig opbouwt, genoeg afwisselt en goed voor je voeten zorgt kom je al een heel eind. En geloof mij, het is het waard. Het gevoel dat je hebt als je een paar hoge hakken draagt is AMAZING! Probeer het zelf maar eens uit!

Een kleur die je nu vaak tegen komt is geel. Je ziet het terug in kleding, accessoires, nagellak en natuurlijk in de schoenen. En zeg nou eerlijk je word er toch lekker vrolijk van… net alsof het zonnetje altijd schijnt! Durf deze pumps dan ook onder een knal gele broek aan te doen. Maar ook onder een witte outfit vallen ze mooi op. S`avonds onder je zwarte jurk terwijl je heerlijk buiten op de boulevard gaat dineren zullen ze een prachtig plaatje vormen.

Deze pumps met verhoogde plateauzool aan de voorkant zijn toch echt voor de gevorderde hakken dragers. Ze zijn wel echt fantastisch. En het grote voordeel je kunt ze onder elke outfit aan. Ze zijn zo lekker vrouwelijk en als je deze draagt maak je zeker een goede indruk. Veel vrouwen zullen jaloers op je zijn. Vooral als je iets kleiner bent zullen deze schoenen je een goed in eind in de richting helpen. Want high heels brengen je zeker weten dichter bij de hemel! Maar sowieso brengen ze je in ieder geval dichter in de hemelse ogen van je geliefde.