Geen categorie

Schoenen Met Kant

Schoenen Met Kant

Dag schoenenliefhebbers, genieten jullie allemaal van een heerlijke zomer? Alle sandalen, pumps en slippers draaien overuren met dit tropische weertje. Vooral in combinatie met de leukste zomerjurkjes en accessoires maken ze je dag helemaal af. Ik hoop dat iedereen er lekker van geniet! Heb je een aantal feestjes deze zomer waar je je allerleukste jurkjes aan kan… denk dan eens aan deze schoenen die bedekt zijn met kant. Ze geven een mooie en chique uitstraling.

Deze schoentjes zijn niet zo hoog en je kunt hier dan ook gemakkelijk op door feesten tot in de vroege uurtjes. Hier is het detail van de schoen vooral op de voorkant gericht. Deze schoenen zijn dan ook ideaal om onder een lange zomerjurk te dragen. Waarbij ze net even onder de jurk te voorschijn komen.
Deze schoenen zijn voor hakken liefhebbers. Lekker hoog. Het mooiste zou zijn om de ze te dragen onder een zwart cocktailjurkje. Combineer dit met lila kleurige accessoires en je look is helemaal af.

Kant is een artistiek weefsel gemaakt van draden. Linnen, katoen, zijde of zilver- en gouddraad zijn de materialen waarmee er gewerkt wordt. En zo ontstaan er prachtige creaties. Niet alleen voor schoenen. Je ziet het ook vaak terug in kleding. Maar denk vooral eens aan tafelkleden. Je oma zal er vast en zeker ook iets van in huis hebben. Kant hoeft niet perse altijd zwart te zijn. Dat bewijs deze kleurrijke schoen wel. Als je een rustige basis outfit aandoet, knallen je schoenen er helemaal uit. Wedden dat iedereen jaloers op je zal zijn?

En dan hebben we deze ballarina`s nog, zijn ze niet super schattig? Vooral de strikjes maken het zo lekker vrouwelijk. Draag deze eigenlijk overal onder….Ik vind ze helemaal te gek!!