tips online schoenen kopen
Blog

Tips voor online schoenen kopen

Vind jij het ook zo heerlijk om vanuit je luie stoel online schoenen te kopen? Het is erg ideaal om de leukste items in je winkelmandje te gooien en te bestellen. Bij het kopen van een nieuw paar is het misschien lastig omdat je het niet meteen kunt passen. Toch zijn er vijf tips die je het gemakkelijker maken om online schoenen te kopen. 

Lees de recensies

De eerste tip is om de recensies van een product te lezen. Zo weet je meteen of een maat 39 ook echt als een 39 valt of dat hij net wat ruimer of strakker zit. Een merk dat bekend staat om de uitstekende pasvorm is Ecco. Dit merk onderscheidt zich door het aangename draagcomfort.

Tip: wil je online schoenen kopen? Shop eens bij Durlinger.com. Zij hebben een uitgebreid assortiment schoenen voor dames, heren en kinderen.

Kun je de schoenen terugsturen?

Een tweede tip is om te achterhalen of je de schoenen gratis terug kunt sturen. Mocht dit het geval zijn, dan kun je altijd een tweede paar bestellen in een andere maat. Biedt een online winkel geen gratis retourneren aan, dan is het aan te raden om bij een andere winkel te kijken. De derde tip is door merken te bestellen die je al eerder gedragen of gepast hebt. Meestal vallen de schoenen hetzelfde en op die manier weet je wat je ongeveer kunt verwachten. Je hoeft natuurlijk niet hetzelfde paar opnieuw te kopen, maar meestal hanteren de merken eenzelfde pasvorm. 

Kies voor garantie

De vierde tip is dat je online schoenen koopt met garantie. Vooral als je er wat voor neertelt is het belangrijk dat je er altijd mee terug kunt gaan als ze na een paar dagen al mankementen vertonen. Mocht je dit niet zeker weten, dan kun je het altijd navragen bij de klantenservice. De vijfde tip is dat je er altijd schoenverzorgingsproducten bij besteld, mocht je dit nog niet in huis hebben. Het is namelijk belangrijk dat ze goed tegen verschillende weersinvloeden kunnen. Met deze vijf tips zul je vast en zeker slagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *