Geen categorie

Zwarte enkellaarsjes kopen, een echte aanrader!

Zwarte enkellaarsjes kopen

Het is ontzettend jammer dat het mooie lente weer zo langzaam op gang komt. En overal waar je bent en komt heeft iedereen het erover. Het is alsof het over niets anders meer gaat. Maar helaas betekend het slechte weer ook dat het moeilijk is om leuke schoenen aan te doen of toch niet?

Je zit nu lekker tussen je winterlaarzen en slippers in. De één is te warm en de ander nog veel te koud. Dus dan komen we uit bij pumps, enkellaarsjes en gympen. Daar heb je genoeg keuze in. Maar dan nog de kleur…

Niet iedereen heeft al behoefte om een witte broek of knalgele jurk aan te doen en dat zie je ook terug in de schoenen. Maar met één kleur zit je altijd goed. Dag en nacht, winter of zomer en s`morgens of s`avonds. Het maakt niet uit deze kleur mag je altijd dragen: ZWART. En denk je nou saaaaaaaaai. Nee hoor kijk maar eens naar deze Black beauty`s.

Deze enkellaarsjes zijn goed geschikt om te dragen onder allerlei verschillende outfits. Met jeans word het geheel lekker stoer. Onder een rokje zullen deze enkellaarsjes je schattig staan. Maar ze stralen zeker ook POWER uit.

Vooral met die high heels kun jij alles aan! Het mooiste vind ik als je er een bijpassende clutch bij doet. Zowel overdag op het werk als s`avonds op een feestje zul je de show stelen in deze mooie black beauty`s.

Deze pump is heel basic. Maar juist daardoor vind ik hem onwijs mooi. Soms is dit alles wat een schoen nodig heeft. Geen bloemetjes of strikjes, nee gewoon de basis. Deze schoen kun je onder alles aan. Maar ook echt onder alles!!

Iedere vrouw zou zo`n paar in huis moeten hebben. Net als een black dress zijn deze echt noodzakelijk in een garderobe van een vrouw. Onmisbaar. Heb jij nog geen zwarte pumps kijk dan meteen eens op dit leuke adresje en haal ze meteen in huis.

Deze pumps van kant zijn weer eens iets anders. Ik vind ze er vooral heel chique uitzien. Onder een mooie avondjurk zal je outfit er nog mooier uitzien. Deze pumps kun je ook mooi combineren met een simpele outfit zoals een jeans met een blouse. Dan word je gehele look in één keer veranderd naar sexy en stoer. Maak het af met mooie accessoires en iedereen zal zeker naar je omkijken.

Met deze schoenen kunnen we voorlopig ons nog even redden maar laten we toch hopen dat we snel op de slippertjes verder mogen. Hou vol allemaal!